BENT U OP ZOEK NAAR EEN LIEVE, FLEXIBELE EN VERANTWOORDELIJKE GASTOUDER? U HEEFT HAAR GEVONDEN!

Ik ben Pascalle Schoeber, een sociaal pedagogisch medewerkster met ruime ervaring in de kinderopvang.

Na ruim 14 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben was het tijd voor iets nieuws maar wel iets nieuws waar mijn passie ligt, het werken met  kinderen, sinds 2016 ben ik werkzaam als gastouder.

In de reguliere opvang was er niet altijd tijd voor het individuele kind door de grootte van de groep. Daarom is gastouder zijn ideaal: alle tijd voor het individuele kind, kleinschalig en je kan goed de ontwikkeling in de gaten houden, dit doe ik o.a met het kindvolgsysteem van Via Viela.

Tijdens mijn werk op het dagverblijf heb ik met vrijwel alle aspecten van de kinderopvang te maken gehad: uiteraard de dagelijkse opvang maar ook oudergesprekken, de jaarlijkse kindobservaties, cursussen (oa Beweegkriebels en UK en PUK) en het stimuleren van de ontwikkelingsgebieden zoals de cognitieve en sociale ontwikkeling.

Wij, mijn man en ik, onze 3 katten (Brits korthaar), konijn en kippen, wonen in het oude gedeelte van Colmschate.

Brits korthaar katten staan bekend om hun sociale en vriendelijke karakter, ze zijn gek op kinderen. Uit onderzoek is gebleken dat het hebben van huisdieren goed kan zijn voor de ontwikkeling, kinderen leren oa zorgzaam te zijn.

We hebben een ruime tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en we wonen op loopafstand van de Ulebelt en de Scheg.

De kinderen kunnen ook knutselen, puzzelen, boekjes lezen en er zijn nog tal van andere activiteiten om het tot een leuke dag te maken.

Ik bied opvang aan voor kinderen van 0-4 jaar, van maandag t/m vrijdag, tijden in overleg. In de even weken ben ik op woensdag gesloten, vanaf 1 september 2024 ben ik elke woensdag gesloten.

Ik hoop u en uw kind(eren) in de nabije toekomst welkom te mogen heten!

 

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen! (op afspraak)